Uluslararası Öğrenci Statüsünde Üniversitemize Yeni Kayıt Olan Öğrencilerimizin Yeterlik Sınavı (Reading to Write) Sonuçları Açıklanmıştır

Öğrencilerimizin Dikkatine!!
Uluslararası Öğrenci Statüsünde Üniversitemize yeni kayıt olan öğrencilerimiz için 10.10.2022 tarihinde yapılan Yeterlik Sınavı (Reading To Write) sonuçları aşağıda açıklanmıştır olup,  Kurlarının belirlenebilmesi için Seviye Belirleme Sınavlarına girmeleri gerekmektedir. Sınav tarihi, sınav saati ve sınav yeri aşağıda belirtilmektedir.
Sıra No Öğrenci Numarası Adı Soyadı Programı

Yeterlik Sınavı (Reading To Write) Sonucu

Durumu
1 220202036 O***** A********** Ha*** Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü 43 Seviye Belirleme Sınavına Girecek
2 220201032 K***** K**** A********Ab******** K***** K**** A********Ab********  Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 47 Seviye Belirleme Sınavına Girecek
3 220301031 M******* Hu****** Uçak Mühendisliği Bölümü 6 Seviye Belirleme Sınavına Girecek

** Sınav Yeri: Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Yeni Bina (Gültepe Mahallesi, Farabi Caddesi) 2. Kat Yabancı Diller Yüksekokulu Yabancı Diller Bölümü 3 Nolu Hazırlık Sınıfında Yapılacaktır.

Sınav Saati: 15.00-16.30

Sınav Tarihi: 11.10.2022