Ek Yerleştirme İle Üniversitemize Yerleşen Öğrencilerimizin Dikkatine (Yeterlik Sınavı)

Ek Yerleştime İle Üniversitemize Yerleşen Öğrencilerimizin Dikkatine,

Ek yerleştirme ile Üniversitemize yerleşen öğrencilerimiz için, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İngilizce Yeterlik Sınavı düzenlenecek olup yeri ve saati aşağıda belirtilmiştir.

** Sınav Yeri: Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Yeni Bina (Gültepe Mahallesi, Farabi Caddesi) 2. Kat Yabancı Diller Yüksekokulu 4 Nolu Hazırlık Sınıflarında Yapılacaktır.

Sınav Saati: 09.00-12.00

Sınav Tarihi: 27.09.2022

Reading to Write

- Farklı okuma metinlerinden oluşan sorular sorulacak.

-Yazma konuları öğrencilerin okuduğu metinlerle ilgili olacak olup, okuduğu metinlerden alıntılarak yaparak yazı yazması istenecektir.

-100 puan üzerinden olacak olup, bir sonraki sınava katılabilmesi için minimum 50 puan alması gerekmektedir.

- %33 Etkili olacak