2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi için önceki dönemde hazırlık sınıfından başarısız olan ancak Erasmus+ kapsamında yurtdışında bulunduğu için Yeterlik Sınavına giremeyen öğrenciler ile yeni kayıt yaptıran Lisansüstü öğrencilere "Yabancı Dil Yeterlik Sınavı (Listening – 1. Aşama)" yapılmış olup, alınan sınav puanları ekte belirtilmiştir.

***1. Aşama (Listening) sınavında başarı sağlanamadığı için 2. Aşama (Reading) sınavı yapılmayacaktır.

***İlgili sınava katılıp da Seviye Tespit Sınavına girmek isteyen öğrencilerin Yabancı Diller Yüksekokul Sekreterliğine 05.10.2023 tarihi mesai bitimine kadar dilekçe ile müraacat etmeleri gerekmektedir. Başvuru olmaması durumunda ilgili öğrenciler (eski dönem öğrencileri hariç) A2 kurundan hazırlık sınıfına dahil olacaklardır.