2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İngilizce Yeterlik ve Seviye Belirleme Sınavı Duyurusu

Öğrencilerimizin Dikkatine,

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İngilizce Yeterlik ve Seviye Belirleme Sınavı aşağıda belirtilen tarih ve saatlerde yapılacaktır.

21 Eylül 2022- Yeterlik Sınavı (Reading to Write ) Saat: 09.00-12.00

Reading to Write

- Farklı okuma metinlerinden oluşan sorular sorulacak.

-Yazma konuları öğrencilerin okuduğu metinlerle ilgili olacak olup, okuduğu metinlerden alıntılarak yaparak yazı yazması istenecektir.

-100 puan üzerinden olacak olup, bir sonraki sınava katılabilmesi için minimum 50 puan alması gerekmektedir.

- %33 Etkili olacak

22 Eylül 2022- Yeterlik Sınavı (Listening) Saat: 09.00-12.00

Listening

- Farklı okuma metinlerinden oluşan sorular sorulacak.

-100 puan üzerinden olacak olup, öğrencilerin bir sonraki sınava katılabilmesi için minimum 50 puan alması gerekmektedir.

- %33 Etkili olacak.

23 Eylül 2022- Yeterlik Sınavı (Speaking) Saat: 09.00-12.00

Speaking

- 4 bölümden oluşacak. Yaklaşık 15 dakika sürecek.

-Toplam 10 hocanın oluşturacağı 5 farklı jüri değerlendirecektir.

-100 puan üzerinden olacak olup, öğrencilerin başarı notunun hesaplanması için minimum 50 puan alması gerekmektedir.

- %33 Etkili olacak.

27 Eylül 2022- Seviye Belirleme Sınavı Saat: 09.00-12.00

Seviye Belirleme Sınavı

Muafiyet sınavından başarısız olan veya muafiyet sınavına katılmayan öğrenciler için uygulanan seviye belirleme sınavıdır.

-        100 puan üzerinden olacaktır.

- 200 çoktan seçmeli sorudan oluşacaktır.

Not: Sınav yerleri daha sonra web adresimiz “Duyurular” kısmında duyurulacaktır.

Diğer Haber ve Duyurlar