2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İngilizce Yeterlik Sınavına Girecek Öğrencilerimizin Dikkatine (Sınav Yeri)

Öğrencilerimizin Dikkatine,

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İngilizce Yeterlik Sınavına girecek öğrencilerimiz ve sınav yerini belirtir liste "EKLİ DOSYALAR" kısmında yer almaktadır.

Not: Ekli listede ismi olmayan öğrencilerimiz belirtilen yer, tarih ve saatlerde İngilizce Yeterlik Sınavına girebilirler.

Sınav Yeri: CUTAM 1 ve 2 Nolu Sınıf, Cumhuriyet Üniversitesi İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi 2. Kat