2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İngilizce Seviye Belirleme Sınavı Duyurusu

Öğrencilerimizin Dikkatine,

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İngilizce Seviye Belirleme Sınavı aşağıda belirtilen tarih ve saatlerde yapılacak olup, Sınava Girecek Öğrenci Listesi "EKLİ DOSYALAR"da yer almaktadır.

27 Eylül 2022 Salı- Saat: 09.00-12.00

Seviye Belirleme Sınavı

- Muafiyet sınavından başarısız olan veya muafiyet sınavına katılmayan öğrenciler için uygulanan seviye belirleme sınavıdır.

-        - 100 puan üzerinden olacaktır.

- 200 çoktan seçmeli sorudan oluşacaktır.

** Sınav Yeri: Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Yeni Bina (Gültepe Mahallesi, Farabi Caddesi) 2. Kat Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık Sınıflarında Yapılacaktır.