2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar Dönemi Zorunlu İngilizce Dersi Muafiyet Sınavı Duyurusu

Öğrencilerimizin Dikkatine;

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar Dönemine ait Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü ve Havacılık ve Uzay Mühendisliği Fakültesi Uçak Mühendisliği Bölümü ENG 101-ENG 102 dersleri ile Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi Bitki Koruma Bölümü İNG 101- İNG 102 dersleri için Yabancı Diller Yüksekokulu Yabancı Dil Hazırlık Programı Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönergesinin 20. maddesi gereği aşağıda belirtilen yer, tarih ve saatte "Muafiyet Sınavı" yapılacaktır.

Yer: Yeni Bina Yabancı Diller Bölümü 3 nolu Sınıf

Tarih: 04.10.2022

Saat: 15.00

Önemli: Sınava girecek öğrencilerimiz sınava gelirken yanlarında Öğrenci Belgesi, T.C. Kimlik Kartı (Uluslararası öğrenciler için pasaportlarını) veya Ehliyeti, Tükenmez Kalem, Yumuşak Uçlu Kurşun Kalem ve Silgi bulundurmaları gerekmektedir. Ayrıca pandemi koşulları nedeniyle öğrenciler arasında alışveriş mümkün olamayacağından, yanlarında yedek kurşun kalem, tükenmez kalem, silgi bulundurmaları tavsiye edilir.